Митьо Очите захапва Митьо Пайнера

02.05.2012 12:45 | Видян 2609 пъти

Митьо Очите захапва Митьо Пайнера

Излезлият на свобода несебърски наркобос Димитър Желязков - Очите смята да превземе чалга бизнеса и да изхвърли от него сегашния му бос Димитър Димитров - Митьо Пайнера.  Това коментираха във вторник пред   „България  Днес" приближени до бившия затворник в Белене. Откакто е на свобода, Очите обмисля постоянно какъв бизнес да подхване, за да печели достатъчно бели парички. Той е бил категоричен пред своите авери, че няма никакво намерение да се захваща с криминална дейност отново, за да не влиза пак в затвора. Заради това и планира нови начинания - да привлече млади певачици, да продуцира издаването на албуми, клипове и провеждането на концерти.

Признатият от съда за наркобос бабаит обаче няма да се показва директно като собственик и управител на целия бизнес, а ще използва наети мениджъри. В по-следващи етапи Очите смятал да атакува и директно певиците на „Пайнер" с по-примамливи финансови предложения. По този начин той иска да обезкръви Митьо Пайнера и да го изхвърли от пазара. Освен певци в новото студио ще бъдат привлечени и композитори, поети, компютърни  специалисти и талантливи тв режисьори. Целта е да се заработи напълно професионално и на високи обороти.

Проектът е във фаза предварително планиране и се очаква да бъде реализиран до края на годината. Приятели на несебърският Ал Капоне са го посъветвали да инвестира в попфолка с уверението, че ще печели достатъчно средства след време. Според хора от ъндърграунда до две-три години Очите ще монополизира този бизнес край морето и лесно ще изтика Митьо Пайнера оттам. Това пък ще му гарантира солиден поток от пари и нови по-силни позиции в бранша. Заради амбициите на Желязков

Митьо Пайнера треперел като котенце, злословят в ъндърграунда.Митьо Очите крои планове дори да открие свое собствено студио. То щяло да бъде оборудвано с техника последен модел за монтажи на клипове, записи и изработка на всякакви музикални продукти. Като по-далечна амбиция на Очите е и неговото намерение в бъдеще да създаде своя собствена телевизия. Тя ще излъчва само попфолк и концерти на живо на неговите изпълнители. Намерението на

Митьо е да сключи договор с най-малко 50 изпълнители и изпълнителки. Това ще стане чрез специален кастинг от квалитетно жури. След това ще започне да предлага своята продукция по местните кръчми и ресторанти. В Бургас, Несебър, Поморие и Созопол през лятото работят над 400 заведения, като поне половината от тях предлагат и жива музика.

Очите смята да си осигури постоянни ангажименти на „звездите" си и да получава редовни траншове от барове, ресторанти и дискотеки. Така той ще си гарантира и един редовен приток на свежи пари, вместо да рискува с продажба на наркотици. Планирано е неговите певици да участват и в концерти. Клиповете им ще се предлагат на всички музикални телевизии без „Планета", където се излъчват само парчета на студио „Пайнер". Очите е намислил да налее в новото си начинание над 5 милиона лева. Парите освен от Желязков ще бъдат осигурени и от негови партньори, които също ще получават част от дивидентите.

В курорта Слънчев бряг Очите ще закупи офис на два етажа в луксозна кооперация на 200 метра от брега на морето. В помещенията ще се извършва всякаква дейност за изработката на крайните продукти.

източник:в.България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !