Гергана Кочанова - майка

01.07.2008 14:59 | Видян 26219 пъти | Гласували 1

Гергана Кочанова - майка

Красавицата Гергана Кочанова се превъплъти в ролята на майка за първата сесия на Вероника Пенева. 5-годишната Вероника бе удостоена със специална награда от конкурса Визаж Мини Моделс – професионална фотосесия, която й осигури председателят на журито Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова. Тя избра чаровното дете измежду 300 кандидати, като обяви Вероника за свой безспорен фаворит.
Дългоочакваният фототест беше осъществен в лятната градина на South park, сред свежата зеленина на палмови дръвчета и елегантния интериор, съчетаващ контраста между бялото и черното.
Контрастът е и основната тема на фотосесията, представяща Гери и  Вероника в ролите на майка и дъщеря и показваща женската красота в два различни образа – на невинното дете и на екзотичната красавица. За да пресъздадат творческата идея на екипа и двата модела смениха по 4 визии и позираха заедно.
Мис България Вселена сподели, че е останала очарована от младата си колежка: “Вероника е невероятно слънчево дете, което има голямо бъдеще в модата – смята Гергана Кочанова – Въпреки, че е толкова малка, тя позира като професионалист часове наред, без да се оплаква, че е изморена или че й е омръзнало. Тя има силно излъчване и смятам, че това е видно от крайния резултат – едни прекрасни кадри, от които струи невинност и магнетизъм.”
С реализираната фотосесия Гергана се надява да успее да подпомогне кариерата на малката Вероника и тя  да сбъдне мечтата си да стане професионален модел.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !