Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова празнува РД в Club Nero

25.01.2008 14:47 | Видян 8342 пъти

Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова празнува РД в Club Nero

Флирт, страст, изкушения и шеметни емоции. Ослепителен блясък и поразително великолепие. Ето как премина предпоследното издание на „Дефиле на изкушенията” този четвъртък в Club Nero.

Превърналото се вече в предпочитано място за светски събирания и нощни приключения столично заведение за пореден път събра едни от най-известните лица на България и ги направи част от една модерна приказка. Главната роля в нея бе отредена на Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова, която избра да отпразнува своя 21-ви рожден ден в Club Nero и „Дефиле на изкушенията”.

Цялостната атмосфера на събитието бе подчинена на приказната история на Гергана Кочанова. От витрината на заведението (специално направена от Goia), която преразказва един ден от живота на красивата брюнетка, през декорираното с нейни снимки заведение до специално издигнатата сцена, в средата на която бе поставен и трона на Мис България Вселена.

Час след началото на събитието, около 22.00 часа, Гергана Кочанова бе изведена на сцената от двама изкусители, които я съпроводиха до сцената, където тя зае своето място на трона сред бурните аплодисменти на присъстващите. След краткото приветствено обръщение Мис България Вселена подари на всички гости за спомен от събитието черни шалчета, на които със златни букви бяха написани различни пожелания. Разбира се събитието не мина и без изпълнение на Happy Birthday и празнична торта, която бе подарък от заведението. Собственикът на Club Nero Николай Методиев бе и първият, който официално поздрави Гергана Кочанова за рождения й ден. Примерът му бе последван и от останалите гости.

„Пълнолетието” на Гери отпразнуваха Мис България 2007 Юлия Юревич, която почти през цялата вечер не се отдели от своята близка приятелка и дори й помогна да духне свещите върху тортата, голямата уста Руслана, Весела Нейнски, водещата на предаването „5от5” по БНТ Рая и много колежки и приятелки на рожденичката от модните среди. Част от силното мъжкото присъствие бяха Наско Лазаров, Денис Ризов заедно с Иван Несторов – Амебата и Пламен Марков и още много други. По-късно вечерта към купона се присъединиха и манекенката Диляна Попова, която дойде и остана през цялата вечер в компанията на рали състезателя Георги Танев.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !