Трайчо Манекена празнува рожден ден в Club Nero

18.01.2008 16:16 | Видян 19872 пъти | Гласували 2

Трайчо Манекена празнува рожден ден в Club Nero

На 17 януари, малко след 21.30 часа, превърналият се вече в предпочитано място за светски събирания и нощни емоции Club Nero, се изпълни с едни от най-популярните светски личности у нас. За пореден път те избраха да се отдадат на флирт и изкушения в неподправената атмосфера на клуба, който тази вечер отправи към тях още едно предизвикателство.

За кратък момент от вечерта един от гостите на събитието мистериозно изчезваше за няколко минути. И докато всички се питат къде е, музиката спира и в цялото заведение се чува познатият глас. Какво се случваше в действителност -  гостът бе отвеждан в специално направено радио студио, където в компанията на „Блондинките” от радио Фреш Ели и Цвети говореше за флирт, любов, страст и изкушения. Първа на горещия микрофон седна водещата на предаването „5от5” по БНТ Рая. Нейният пример бе последван от голямата уста Руслана. От господата пръв се престраши да седне Румънеца.

На сцената на Club Nero, на фона на притъмнена загадъчна светлина дефилираха още скандално известният Трайчо Трендафилов - Манекена, който избра известния столичен клуб, за да отпразнува рождения си ден в компанията на свои приятели. Гости на събитието бяха още г-жа Меги Савова, която почти през цялата вечер бе заедно с Мисис България 2006 Елеонора Манчева. Тя от своя страна се радваше на компанията и комплиментите на известния спортен мениджър Жоро Градев. Иван Несторов – Амебата и изпълнителният директор на телевизия MAD България Пламен Марков се забавляваха отново заедно в компанията на очарователни дами. По-късно към тях се присъедини и  бизнесменът Петьо Цонев, който стана един от постоянните гости на събитието.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !