Мис България Вселена 2007 ще помага на децата без родители

01.05.2008 09:23 | Видян 12594 пъти | Гласували 5

Мис България Вселена 2007 ще помага на децата без родители

Гергана Кочанова, която е носител на титлата Мис България Вселена 2007 и влезе в топ 20 на Мис Вселена, сподели, че е готова да се включи активно в благотворителна кауза за помощ на децата без родители в България. “Изоставените деца у нас за съжаление са наистина много. Не смятам, че за тях се прави необходимото, за да се чувстват и да живеят по-добре. Това е каузата, зад която бих застанала и бих работила активно за нея”, заяви красавицата.
Гери разказа, че като носителка на короната за най-красива българка досега се е включвала в няколко благотворителни кампании, сред които за популяризиране метода за забременяване ин витро и отново за децата без родителски грижи – докато е била в Мексико, в рамките на конкурса “Мис Вселена”.
“Иска ми се да направя нещо значимо и да помогна на децата в неравностойно положение у нас - каза още Кочанова. – В момента, в който имам такава възможност и стартира подобна кампания, ще го направя.”
Гергана сподели и за кариерата й на топ модел. Тя даде съвет на момичетата, които тепърва навлизат в тази сфера,  да преследват докрай мечтите си: “Модният бизнес е ужасно труден, но въпреки това човек не трябва да се отказва, след като се е захванал с него, а да се бори до последно. Сигурна съм, че всяко едно от тези момичета, които сега прохождат в модния бранш, но имат вяра в себе си, ще успеят.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !