Бойко Борисов уволни шеф заради зала “Арена Армеец”

07.02.2012 15:15 | Видян 3390 пъти

Бойко Борисов уволни шеф заради зала “Арена Армеец”

Новото бижу на София – зала “Арена Армеец”, остана без шеф. Премиерът Бойко Борисов уволни досегашния директор на модерното съоръжение Венцислав Генков.

Новината беше потвърдена лично от министър-председателя. Причината за уволнението е скандалът, който се разрази през декември миналата година. Тогава явно след негово съгласие паркингът пред “Арена Армеец” беше отдаден на фирма-концесионер, която започна да иска от гражданите по 3 лева наем, пише Blitz.bg

Първи изненадата усетиха баскетболните фенове, които посетиха мача от Еврокъп между Лукойл Академик и Остенде. “Ако не взимаме пари за колите в “Арена Армеец”, отиваме на 2000 лева загуба”, призна тогава шефът на НС База Петър Божилов.

Впоследствие шефът заяви, че паркингът е безплатен за мачове на националните отбори на България. Новият шеф на зала “Арена Армеец” се казва Иво Георгиев и ще бъде представен до няколко часа.

“Човек, когато е на такъв пост като мен, го взимат, возят го, по-малко ходи пеша. Чух хора, обадиха ми се и ми казаха, че от паркинга били си сложили охранителна фирма, събирали пари за билетчета.

Една кола, за да мине и паркира, трябва да чака няколко минути. И аз се чудя защо има такива задръствания и хората нервничат, а то се оказало, че някой сложил бариера и събира пари.

Извинение към всички, които са имали неприятно усещане, когато отидат на спектакъл, спортно мероприятие или друго събитие и някой да го тероризира”, заяви премиерът Борисов.

“Паркингът е безплатен за хората, посетителите на залата. Някои ме обвиняват за твърда ръка, но в такива случаи веднага освобождавам. Извинявам се на хората, които са имали неприятни изживявания”, завърши министър-председателят.
 
източник: blitz.bg
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Поп фолк сензацията Лидия ще пее на...

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад...

Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Няма коментари към тази новина !