Борисов: В София имам доверие само на Фандъкова

13.01.2012 10:30 | Видян 2321 пъти

Борисов: В София имам доверие само на Фандъкова

Бойко Борисов каза цялата истина по въпроса с Андрей Иванов.  “Казах на Иванов: оставането ти е лошо за Фандъкова, за Цветанов, натрупано е голямо напрежение. Тогава той подаде оставка”, съвсем директно разказа премиерът.

Запитан дали Андрей Иванов няма да се опитва задкулисно да продължава да пречи на работата, както прогнозират всички вчерашни медии, Борисов не остави капка съмнение: “В София има един човек с моето доверие и този човек е Йорданка Фандъкова.

На съвсем друга вълна беше внезапно блесналият Елен Герджиков. В своите интервюта избраният с 5 гласа повече от предешственика си философ начело на Столичния общински съвет си позволи куп лъжи.

Първата беше, че нямало напрежение в групата на ГЕРБ, което се бие, както сами виждате тотално с думите на премиера и с реалността, която кметът Фандъкова също не крие.

Трета, вече безсрамна лъжа, е святостта на Андрей Иванов. В каре цитираме разкритие на Стандарт за милионите причини за борбата на Андрей Първозвайни срещу Софийска вода.

Напомняме, също както са сторили и колегите, и познатата история за забавянето на връщането на контрола над Общинска банка, за което,  дали заради това или по други причини, цялата преса гръмна от шеги и закачки с името и личността на 39-годишния съветник, скочил от студентската катедра право в Общинския съвет.

“Кой ще хване Елен за рогата”, “Елен на прицел”, “Елен начело”, “Елен сменя Андрей”, “Елен в СОС” и всякакви подобни каламбури изпълваха вестниците с подигравки и насмешки към новия лидер.

Същото неприятно за управляващите чувство за хумор си позволиха по адрес на новия си шеф и близки до ГЕРБ съветници в софийския парламент. "Все ми е тая.Въпросът е да върши работа и да прави това, за което е избран".

ОТ БСП показаха презрение като дори не участваха в гласуването на кандидатурата на Герджиков, защото определиха ставащото в СОС като “театър” и “фарс”.

Специалисти по български език пък ахкаха и охкаха от безсмислените откровения на Елен пред бТВ, където той изръси куп бисери. Като се почне от “ТИМНА РАБОТА” и се стигне до неповторимото изречение.

Прави впечатление, че само вестник Труд дава да се разбере за близките отношения на съиздателя си с новия управник и не скрива щенията си той да остане начело на комисията, която около две години все не докарва до финал конкурса за билбордове и външна реклама в милионния град.

Причината е, че шефката на издателския борд на пресгрупата и съпруга на съиздателя направи агенция Имидж, която държи от Софиянски насам значителен процент от паната сама и чрез близки агенции.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !