ЧЕСТИТИ НОВИ ЗЪБИ

07.01.2012 09:00 | Видян 6463 пъти | Гласували 1

ЧЕСТИТИ НОВИ ЗЪБИ

Всички големи звезди посрещнаха Новата година с най-големите и най-красивите, освен това и с най-белите зъби. Силвестър Сталоун дори използва случая и си ги направи на минимална цена в България, докато снимаше у нас.
 
ТОМ КРУЗ. Експертите оценяват работата на неговия зъболекар като перфектна и високотехнологична, защото усмивката му не само е белната, но и структурата й е коренно променена, както виждате на старото фото.
 
ЧЕРИЛ КОУ. Нейният проблем са прекалено големите за нейното мъничко лице зъби. След намесата на професионалист нещата изглеждат ОК.
 
НОЕЛ ГАЛАХЪР. Тук става въпрос за не една коронка, имплантирана от неговия личен дентист. Нещата не изглаждат перфектно, но пак са по-добре от преди.
 
КЕЙТ БЕКИНСЕЙЛ. Казват, че най-добрите промени са тези, при които почти или изобщо не личи, че са правени. Това говори за висок професионализъм на майстора.
 
ВИКТОРИЯ БЕКЪМ. Ако се върнем години назад, виждаме ясно, че всичко по нея – не само зъбите, е донаправено. Въпреки усилията, за мнозина експерти зъбките на Вики са по-големи от необходимото.
 
ГОРДЪН РАМЗИ. Човек и добре да живее, ако пуши не може да разчита на бели зъби. С малко воля да спре и няколко посещения при дентиста обаче, може да си подари чудото на белоснежната усмивка.
 
НИКЪЛЪС КЕЙДЖ. Неговата усмивка стои като ламинат. Това не е красиво. Всъщност, нищо прекалено не е. Зъбите са хубави, но личи, че не са неговите. Край с образа на небрежния мачо.
 
ЗАК ЕФРОН. Казват, че разстоянието между горните предни зъби било на късмет. След като извади своя в киното, младият актьор явно е решил, че може да реши детския си проблем и да прикрлючи с рядката усмивчица.
 
ДЕЙВИД БЕКЪМ. Като истинска модна икона, той премерено е пооправил зъбите си. Избелил ги е и малко ги е байцнал, но си е запазил дори кучешките, за да изглеждат естествени.
 
СЕЛИН ДИОН. Мнозина се чудят защо преди им изглеждаше като крава, а днес им се струва много по-симпатична. Когато видите снимките от преди и сега, лесно е да схванете – всичко е заради зъбите!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !