Абрамович похарчи 11,5 милиона за ЧНГ

03.01.2012 13:15 | Видян 4096 пъти

Абрамович похарчи 11,5 милиона за ЧНГ

5 милиона паунда или 11,5 милиона лева похарчи за новогодишното си парти руският милиардер Роман Абрамович. Той отпразнува идването на 2012 г. баш като за пред края на света. Олигархът покани 400 гости на баровския остров Сейнт Барс, където обичат да изкарват зимните празници и български бизнесфамилии като Ветко и Маринела Арабаджиеви и Николай и Евгения Баневи.

12-те най-ВИП от ВИП гостите пристигнаха в имението на руснака на борда на частната му яхта, заедно с него и петте му бодигардове. Сред тях бяха съоснователят на Майкрософт и също милиардер Пол Алън, любимият певец на Абрамович - Джон Бон Джоуви, създателят на Междузвездни войни Джордж Лукас, дизайнерът на Луи Вюитон Марк Джейкъбс и много други. За тях свириха завърналите се в бизнеса Ред хот чили пепърс.

Партито беше по-пищно от миналата година, когато на него присъстваха Деми Мур и Блек Айд Пийс, както и от предния рекорд по харчене - тържеството "само" за 3 милиона паунда или 7 милиона лева за новата 2010 г. Тогава за руснака бяха Бийонсе, Принс и Гуен Стефани, а гост му беше Орландо Блум. Абрамович, който започва бизнеса си с търговия с българска паста за зъби признава, че не познава всички, които кани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !