Г-жа Абрамович продава 40 кв.м за 1 милион

30.05.2011 17:15 | Видян 3949 пъти | Гласували 1

Г-жа Абрамович продава 40 кв.м за 1 милион

“Един ден ще купя ЦЕЛИЯ свят”, е коронната фраза на Роман Абрамович. Може би най-прочутият олигарх в света, произнася знаменателната реплика в скромна московска квартира. Тя се намира на Цветния булевард с изглед към голямата забележителност на махалата – Циркът на ненадминатия комик Юрий Никулин (Диамантената ръка).

По онова време, преди около 20 години, еврейското момче от дълбоката провинция няма друг капитал, освен че се е оженил за московчанката Олга. Едва след това идва първият му удар с продажба на детски играчки.

Следват хитри акции по пласиране на българска паста за зъби и други дефицитни по онова време стоки. Впоследствие Абрамович влиза в голямата игра и попада в обкръжението на дъщерята на президента Елцин. Между 1996 г. и 2000 г. тя се води главен съветник на своя баща и на практика управлява държавата, докато татко й редува проблемите с алкохола с операции на сърцето.

Така Роман от панелката на Цветния булевард стига до върха на света и най-голямата яхта на планетата.Олга, която сега е извадила на тезгяха апартаментчето, е първата от трите съпруги на олигарха. Той отдавна е разведен с нея. Оставя я почти без пари.

Точно финансовите причини са водещи при обявяването на първия московски дом на Абрамович за продажба. В Русия кризата е минала и Олга очаква да получи не по-малко от 24 милиона рубли, което прави 1,2 милиона лева, за апартамента, в който е живяла с милиардера навремето. Тя изобщо не се притеснява, че квартирката е изключително миниатюрна – някакви си 40 квадратни метра с мъничък балкон.

Добре поддържано жилище в непретенциозния блок в нелош московски квартал със скромната площ, без даима бекграунд, свързан с Абрамович, се продава за около 12 милиона рубли, което е към 600 000 лева. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !