Михнева се прицели в нов апартамент

12.12.2011 15:45 | Видян 4860 пъти | Гласували 1

Михнева се прицели в нов апартамент

Маргарита Михнева се появи с нов кавалер под ръка на парти в неделя вечер. Мъжът, не особено известен, е видимо доста по-млад от нея, почти може да й бъде син по преценка на хора с набито око.


Чернокосият левент не се отделяше и на метър от русата амбиция. "Сигурно се е прицелила в нов апартамент", шушукаха помежду си светските персони, които наблюдаваха публично демонстрирания флирт на двамата.

Майтапът е заради страстта на водещата към престижни недвижимости, каквито взе на раздяла с двама от спътниците си в живота - достопочтените господа Хубнер и Ошанов.

Само Янчо Таков успя да отърве хубавата си вила в Бояна не премиерската улица Секвоя и апартамента край Докторската градина от имотната хватка на желязната лейди и разкъса връзките с нея, преди да е принесъл в жертва покрива над главата си от любов.
 
Някои светски клюкарки с опит заподозряха, че новият човечец до скандалната тв дама май навремето имал нещо общо с БНТ, но не бяха съвсем сигурни.

Омотана във визонени кожи - скъп спомен от връзката с австриеца Хубнер, с когото май предстои тепърва да се съди за апартамент на "Оборище", звездата на Канал 3 напусна партито.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Няма коментари към тази новина !