Михнева и Мадам В. скарани за очила

15.09.2011 11:15 | Видян 4296 пъти

Михнева и Мадам В. скарани за очила

Маргарита Михнева отказва да приеме извиненията на Валерия Велева, наречена от Ахмед Доган Мадам В (прякор, който самата Валерия си харесва), че се е появила на екрана със същите очила като скандалната водеща. Разследващата журналистка на Канал 3 ненавижда стилът й да бъде имитиран.

Въпросните цайси с рамки „Долче и Габана” са любими на тв звездата и по тази причина тя много е обидена на колежката си. През последните дни Михнева, която по принцип използва очила само за четене, не сваля марковия аксесоар. С него я засече и папарак на „Всеки ден”, докато самотната звезда започваше деня си с чаша фреш от киви в елитно столично кафене.

Модните войни в българския шоубизнес не са от вчера. Докато телевизионните водещи като интелектуалки се ръфат за цайси, фолк певиците с години не си говорят заради рокли. Легендарна бе враждата на Глория и Камелия, които преди десет години подносиха еднакви тигрови рокли и се появиха с тях във фотосесии. Така и не се разбра коя от двете бе яйцето, а коя – кокошката. Най-смешното в цялата ситуация беше, че и двете звезди си бяха купили ментетата на „Кавали” от известен пловдивски магазин, а ги обявяваха за оригинали.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !