Маргарита Михнева и Тити Папазов - в семейния съвет на „Цената на истината”

21.10.2009 13:15 | Видян 7453 пъти

Маргарита Михнева и Тити Папазов - в семейния съвет на „Цената на истината”

Героят в „Цената на истината” в сряда вечер е управител на фирма, доскоро печелил по 10 000 лева на месец. Крум Крумов е от Кюстендил, но живее в София. Женен е от 10 години, баща на две момчета – на 9 и на 5 години. В началото бизнесът на Крум се развива успешно, но не след дълго идват проблемите. Предприемчивият мъж не успява да се справи финансово и започва да взима заеми. Ден след ден, кредит след кредит, той натрупва огромен дълг. Всички започват да гледат на него като на лъжец, който ги е измамил с много пари, които няма намерение да върне.
Тази вечер от 21:00 часа в „Цената на истината” предстои да разберем как един човек с месечна заплата от 10 000 лева стига до дъното, ще върне ли някога дълговете си, на какво е способен за пари и  каква е тайната, която крие вече 3 години от семейството си.

Гости в поредния лайв епизод на шоуто по Нова телевизия в четвъртък от 20:00 часа ще бъдат журналистката Маргарита Михнева, старши треньорът на баскетболния отбор на „Левски” Константин Папазов и „голямата уста” Руслана Попова. Те ще се включат в семейния съвет на предаването, който ще съветва участничката от този вторник Ивелина и нейният съпруг.
„Цената на истината” в четвъртък ще покаже как неизвестно лице се е опитало да подкупи един от участниците в кастинга, убеждавайки го да саботира полиграфското изследване.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Няма коментари към тази новина !