Бивш полицай изповяда в „Цената на истината” за участие в нарко мрежа

07.10.2009 13:20 | Видян 4989 пъти

Бивш полицай изповяда в „Цената на истината” за участие в нарко мрежа

Участникът в „Цената на истината” в сряда е бивш полицай, лежал в затвора за разпространение на наркотици. Георги Георгиев е на 34 години от Варна, в момента е асансьорен техник. Героят в шоуто тази вечер ще признае, че по време на работата си в МВР  е взимал подкуп и е бил уволнен за кражба. Георги ще разкрие, че с помощта на брат си е станал дилър на хероин, който е укривал в апартамента, където живеят децата му. Екс ченгето ще изповяда, че се е случвало да дава наркотици на момиче срещу секс.

Георги и двамата герои от вчерашния епизод на шоуто – Кристина и Христо, ще участват в живото студио на „Цената на истината” в четвъртък. През отделните истории предаването ще дискутира: дълъг ли е пътят от униформата до затвора и колко корумпирана е българската полиция, защо на мъжете им е позволено да изневеряват и как жените в днешно време успяват по-лесно - с красота или с ум.
Специални гости в студиото ще бъдат  - журналистката Соня Колтуклиева, психоложката Ани Владимирова и радио водещият Боби Цанков.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !