Истина ли е цената на истината?

26.09.2009 09:00 | Видян 10221 пъти

Истина ли е цената на истината?

„Скандалът продава“ е максимата, която не само фолк, но и тв индустрията масово следват. Този сезон продуцентът Нико Тупарев стартира ударно две предавания. Още в първия епизод на уж културното VIP DANCE се заложи повече на сеира, отколкото на танците. Сашка и Нешка станаха нарицателни за шок и ужас. Мнозина се усъмниха дали свадата между тях не е нагласена. Другото шоу, което далеч по-сериозно разтърси консервативното ни българско общество е Цената на истината. Пред цяла България се разиграват брутални сцени и срамни семейни разпри, напомнящи на руското Окна и разкритото в измама миналата година предаване Хванати в изневяра (на същия продуцент). Форумите гръмнаха с мнения, че това е поредното нагласено шоу. Читателите на www.slava.bg също не правят изключение и това го доказва анкетата, в която за няколко дни гласуваха над 1000 души.

Истина ли е това, което виждаме и чуваме, а именно как една жена заявява в присъствието на родителите и съпруга си, че има любовница, друга пък разкрива, че майка й я подтиквала да проституира, трета признава в очите на мъжа си, сина си, майка си и баща си, че спи с 19-годишен? Реални ли са тези истории или са „гениален“ сценарий? Коя е цената на истината? Хонорарите, които евентуално са дадени на „актьорите“ със „семейните драми“ или парите, които хора като нас печелят, разкривайки на всеослушание мръсните си тайни?

Каквато и да е истината в Цената на истината, не може да бъде подминат най-важния въпрос: Къде отиват морала и ценностите? Недопустимо е в 8 часа вечерта, 10 минути след Сънчо, в национален ефир да се дискутират въпроси от типа: „Смяташ ли, че пенисът ти е прекалено голям и затова приятелката ти отказва да правите анален секс?“ и „Вярно ли е, че си позволила на 19-годишния ти любовник да еякулира в теб?“ Смятате ли, че това е забавно?
Представете си, че сте на детектора на лъжата и отговорете на нашия въпрос: Бихте ли гледали заедно с детето си това шоу?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !