„Цената на истината” разказва за неволите на една млада осиновена жена

19.10.2009 14:15 | Видян 4793 пъти

„Цената на истината” разказва за неволите на една млада осиновена жена

Шоуто, което тази есен осребрява истини, ще провокира зрителите утре вечер, давайки отговори на въпросите: по-малко обичани ли са осиновените деца, как едно единствено предателство може да убие любовта между двама души, трябва ли да се крепи една връзка заради детето и защо една жена вече 8 години се примирява с живот, който не харесва.

25-годишната Ивелина Петрова е осиновено дете, което едва на 15 години се отделя от семейството, а само три години по-късно забременява от мъжа, с когото живее в момента. Именно дъщеричката, която тя ражда става причина за истинска семейна драма. Бащата на момиченцето е раздвоен между омразата на майката си към Ивелина и детето, и собствените си чувства към любимата жена. След 5 месеца колебания, той прави своя избор и идва в София при новото си семейство, но нищо не е както преди, защото огънят на любовта е угаснал.
Въпреки това Ивелина и бащата на детето й живеят заедно 8 години и всички техни приятели ги определят като щастливо семейство. На пръв поглед всичко изглежда нормално, но самата тя споделя, че от много време насам се чувства виновна за нещо, което никой друг не знае, а животът, който води сега не е този, който иска.

Участничката в „Цената на истината” във вторник ще сподели, че животът й би бил  по-щастлив, ако е била отгледана от биологичните си майка и баща. Тя ще изповяда, че родителите й не са били до нея, когато е имала нужда от тях. Ивелина определя съжителството със съпруга си Янко като кошмар, но е с него заради 7-годишната си дъщеричка Виктория и защото е финансово осигурена. През последните 5 години не е имала сексуален контакт с мъжа си, счита го за „темерут”.
В студиото на „Цената на истината” ще бъдат родителите на Ивелина  - Росинка и Васил, както и съпругът й Янко.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !