Луиза на нож с Яна Маринова

09.11.2011 11:00 | Видян 3109 пъти

Луиза на нож с Яна Маринова

Откровена непоносимост тлее между две от звездите на "Стъклен дом" – Яна Маринова и Луиза Григорова. Според запознати двете красавици, които играят ролите на майка и дъщеря, имат постоянни конфликти по време на снимките и непрекъснато водят спорове за това, как да бъдат изиграни конкретните сцени.

Засега актрисите успяват да задържат тона на добрите отношения помежду си, но за всички е ясно, че всъщност не се понасят. Никога не си говорят по време на почивките и разм"яната на думи извън сценария се изчерпва именно в изглаждането на различните мнения относно персонажите им, съобщи "Всеки ден

"Най-смешното е, че нито една от двете не е професионална актриса. Яна няма такова образование, а Луиза тепърва трябва да завърши НАТФИЗ. Но като се обясняват една на друга, не могат да се разберат коя разбира повече от играта", обясняват хора от сериала.

Красавиците са бивши моделки и именно чрез тази професия са влезли и в киното. Яна обаче има значително по-голям стаж зад камера и е убедена, че нейните умения са по-добри. Луиза пък има самочувствието на професионалистка, задето е приета да учи в НАТФИЗ и се радва на одобрението на всичките си преподаватели.

Според хора от екипа на сериала войната е започнала Яна Маринова, тъй като често се ядосвала и хокала колежката си, че е несериозна и закъснява за снимки. Григорова пък парадирала с факта, че е млада и й е простено.

„Аз като играя майка й, да не съм на 200 години. Тук сме, за да работим, а не да се фукаме кой колко е млад и красив”, контрирала Яна. Тя била решена да не си трае и да не позволява на амбициозната си колежка да й върти повече номера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мика Стоичкова е бременна

ика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков....

Стрелба в кв. Модерно предградие:...

Стрелба в столичния квартал „Модерно предградие“, съобщи...

Няма коментари към тази новина !