Радина и Луиза се пропиха

01.11.2011 13:00 | Видян 4040 пъти

Радина и Луиза се пропиха

Звездата от „Стъклен дом" Радина Кърджилова има проблеми с алкохола, алармират нейни състуденти. Тя налетяла на свой колега в столично заведение. Доста почерпена, Кърджилова се отпуснала и показала неприятни черти от характера си, изхвърляйки се с обидни думи към момчето, което заработва като барман в същото заведение, разказват очевидци.
Кърджилова иронизирала неуспелия актьор с грозните думи, че е „нещастно барманче" и „вижте докъде стигна актьорчето". Тя дори погалила снизходително по главата своя бивш колега, забавлявайки компанията си на негов гръб.

Проблемът с алкохола обаче е засегнал и други от звездите на „Стъклен дом". Неотдавна самата почтеност Елена Петрова бе хваната да шофира пияна. За щастие улиците са вече безопасни, след като КАТ отне книжката на Петрова за цяла година.
Луиза Григорова е сред най-големите жертви на алкохола, защото като пийне, съвсем не знае какви ги върши, издават приятелите й. Тя ставала много обичлива и често се залепяла за най-близкия мъж до себе си. Именно след нощен запой тя бе хваната да кръшка на гаджето си Явор Бахаров. Оттогава двамата често имат търкания заради пиянските изцепки на Луиза.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Везенков ще съжалява, НБА е друга...

Министърът на младежта и спорта в служебното...

Селена Гомес показа пищна гръд, а...

Селена Гомес сподели някои от най-расовите си снимки до...

Няма коментари към тази новина !