Радина и Деян правят секс в ресторант

09.09.2011 11:45 | Видян 6733 пъти | Гласували 1

Радина и Деян правят секс в ресторант

Звездната актьорска двойка Деян Донков и Радина Кърджилова са отново заедно, разкриха папараци на "Всеки ден". След поредния разрив в иначе пресните им и бурни отношения двамата млади бяха засечени на вечеря в ресторант, в който те решиха да укрепят връзката си по най-интимния начин на най-интимното място - тоалетната.

Пред изкусените погледи на клиентите на скъпо заведение в центъра на София звездата на Народния театър и любимката от сериала "Стъклен дом" се оттеглиха за малко от романтичната си вечеря и се затвориха в единичния кенеф на ресторанта. Там престояха рекордните 35 минути, така че отсъствието от масата им беше забелязано от всички.

За да не остане и капка съмнение какво се е случило в тоалетната Кърджилова излезе разрошена и оправи косата си чак когато седна на стола.Бдителните папараци на "Всеки ден" решиха все пак да проверят дали в заведението няма повече от една тоалетна, което да оправдае двойното отсъствие със стомашен проблем например, но видът на срещата им се потвърди от факта, че на територията на целия ресторант има само едно единствено WC. Вътре пък ясно си личаха следите от горещия им престой.Двамата явно търсят тръпката от секс на обществено място, подхилкваха се от заведението.

Освободени от напрежението, Радина и Деян продължиха тихата си среща, но не останаха задълго по местата си.По-голямата част от времето до края на вечерта Кърджилова прекара в скута на Донков, наслаждавайки се на бутилка розе. Защо се налагаше да се бутат на един стол, след като си се порадваха, достатъчно в тоалетната, не стана ясно.Сигурно доста са си липсвали докато са били разделени, коментираше се по съседните маси.Радина преживя тежък морски флирт с колегата си Юлиян Вергов, който играе неин баща  в сериала.За Донков пък се твърдеше, че след поредния скандал с Кърджилова се е върнал при друга колежка и бивше негово гадже - актрисата и модел Снежана Макавеева.

В крайна сметка явно чувствата между Деян и Радина са твърде парещи и двамата все не е разделят окончателно.След края на вечерята за пример на всички пиещи и шофиращи двойката си поръча такси, тъй като бяха изконсумирали поне бутилка вино.Те не спряха да се целуват и натискат по пътя за близък бар, в който да изпият по питие преди лягане.Може би за да мине поне някакво време от последния им интимен контакт и да се подготвят за нов, двамата се полигавиха още малко пред клиентите на следващото заведение, след което, готови за следващи подвизи, се прибраха заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !