Предстоят първи елиминации във "Фермер търси жена"

08.11.2011 14:45 | Видян 1644 пъти

Предстоят първи елиминации във

Време разделно ще настъпи в епизода на романтичното риалити "Фермер търси жена" този четвъртък /10 ноември/. Първата романтична развръзка ще се случи в три от фермите, където една жена ще трябва да напусне предаването и да се върне обратно в големия град.

Димитър, Свилен и Иван ще бъдат първите, които ще направят крачка към намирането на своята половинка – те ще трябва да вземат изключително трудно решение и да определят за коя от кандидатките романтичното приключение ще приключи завинаги и кои две момичета ще продължат да се борят за сърцето му.

В четвъртък ще разберем и къде емоциите ще вземат връх, каква е цената на саможертвата в името на любовта и дали някоя от кандидатките няма да бъде отхвърлена за първи път в живота си?

Преди това обаче българското село ще се превърне във веселото село – някои от фермите ще се превърнат в истински дискотеки, а участниците напълно ще забравят за предстоящата раздяла.

Драматичните и съдбовни моменти ще бъдат съпроводени и от забавни изпитания. В био фермата на Свилен ще хвърчи перушина в буквалния смисъл, защото две момичета ще мобилизират цялата си ловкост и сръчност, за да хванат възможно най-голям брой кокошки, патки и токачки само за 10 минути...

Кои ще бъдат първите, които ще напуснат романтичното риалити, ще направят ли фермерите най-правилния избор и ще се доближат ли до своята мечтана половинка?

Гледайте „Фермер търси жена” – този четвъртък, 10 ноември, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !