Горещи срещи във втория епизод на "Фермер търси жена"

05.10.2011 12:30 | Видян 3375 пъти

Горещи срещи във втория епизод на

„Аз съм най-щастливият фермер на света!” и „Ти си мъжът на живота ми” са само част от емоционалните откровения, които зрителите ще видят във втория епизод на романтичното риалити „Фермер търси жена”.

Утре вечер, точно в 20.00 ч. по Нова ТВ, ще станем свидетели на няколко вълнуващи срещи и раждането на една истинска любов. Опасно горещо ще стане при Свилен, след като петте му избраници ще го масажират в оскъдно облекло. Именно заради това свое изживяване той ще признае, че е най-щастливият мъж на света и ще предложи да има повече фермери в България. Първата среща ще се окаже сериозно предизвикателство не само за момичетата, но и за самия Иван от Свищов – той ще дава уроци по голф, макар и никога през живота си да не е хващал стик.

Най-романтична и сериозна обаче ще бъде срещата на Димитър от Хасково. Той е единственият участник, признал, че в името на любовта е готов да жертва всичко, дори живота си във фермата. Именно по време на романтичната вечеря, която е приготвил за своите дами, ще чуем и най-тежките думи, сред които „Ти си мъжът на живота ми” и „Най-накрая срещнах щастието”.

След екстремната джет среща в първия епизод, утре Емил ще трябва да направи своя избор и да определи трите момичета, които ще напуснат големия град, за да заживеят с него за една седмица във фермата. Труден ще бъде изборът и за останалите участници, които ще трябва да се разделят с две от избраниците си, но именно така ще се приближат по-близо до своята мечта – да намерят истинската си половинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !