Бандит във „Фермер търси жена”

01.08.2011 11:45 | Видян 4671 пъти

Бандит във „Фермер търси жена”


Предаването “Фермер търси жена” е пълна измама, сигнализираха пред в. “Всеки ден” уплашени кандидат-жени на т. нар. фермери. Форматът, който стартира само пилотно преди два месеца, за да представи мъжете фермери, предстои да започне наесен, когато ще се излъчат сериите с жените, които са кандидатствали за участниците.

Предаването има романтичната цел да намери на самотните фермери истински половинки, които да заживеят заедно са тях, природата и животните в едно. За съжаление, това ще се окаже пълен фарс, защото вече е ясно, че повечето от участниците не само не са помирисвали прясна тор, но и сред тях има криминално проявен. Той е избягал от шоуто, открадвайки 500 телефона на жени, кандидатствали за него.

Това е Павел, представен от продуцентите „Паприка Латино” като собственик на ферма за пъдпъдъци, “мечтател, романтик и работохолик”. Младежът „търси руса и забавна жена, която да го обича истински”. Сниман е на кон, който язди около имота си, в който се твърди, че отглежда пъдпъдъци. В истинския живот обаче Павел имал огромни дългове, дело за укриване на данъци и …жена с дете. Отделно от това имал и приятелка, на която обещал да я набута в шоуто, твърдят запознали се вече с него кандидатки.

Това не е най-страшното. Преди седмица няколко от нищо неподозиращите жени, които са харесали Павел и са си пуснали данните за него, получили обаждане на личните си мобилни телефони. Останали доста изненадани, когато от другата страна се оказал самият Павел, а не продуцентите на шоуто, които разполагат с номерата на девойките. Фермерът им обяснил, че се е спрял на тях, защото много ги харесвал, че е напуснал шоуто и иска срещи. Първо им предлагал да пообщуват чрез скайп, а после вече и на живо. Но в пълна дискретност.

На въпроса откъде разполага с телефоните им, Павел спокойно обяснил, че като се махнал от шоуто, си взел и номерата на жените, на които е хвърлил око. На всяка е казвал, разбира се, че е избрал само нея. В разговорите Павел е признал, че не само, че не е фермер, ами и “едни домати не може да върже”. Имал такива в градината, но никога не ги бил и помирисвал.
Той бил настоятелен за среща и е стреснал някои от жените.
По тази причина потърсихме продуцентите на шоуто, които, естествено, отрекоха. „Нямаме отпаднал фермер от шоуто. Всички са на лице. В момента са на ниво четене на писма и избират фаворитки. Екипът на предаването е проучил всички фермери много добре, те са напълно автентични и всякакви други твърдения, са безпочвени”, заявиха от продуцентската къща.

От „Паприка Латино” казват още, че няма скрит сценарий и задкулисни игри. Защо тогава Павел борави с личните данни на жените и заявява, че не е фермер? Дано кандидатките за него не са се насадили вместо на пъдпъдъчи, на пачи яйца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !