Мъж, загубил пениса си при катастрофа с мотоциклет разказа за ефектите от това

21.09.2024 06:20 | Видян 442 пъти

Мъж, загубил пениса си при катастрофа с мотоциклет разказа за ефектите от това

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с мотоциклет, разкри как инцидентът е повлиял на сексуалния му живот.

33-годишният карал мотоциклета си през 2020 г., когато бил блъснат от пиян шофьор и усетил „нещо остро“ при удара, докато гениталиите му се разполовили.

Въпреки че лекарите успяха да го реконструират, новият пенис се зарази седмица по-късно, което наложи цялостната му ампутация.

Въпреки че е останал с малък "мъник", той каза, че се е научил да спре да се взема на сериозно и че той и съпругата му сексуалният живот се е "подобрил много" след инцидента.

„Толкова е важно да се заобиколите с хора, които искрено се интересуват от вашето щастие“, каза неназованият мъж, който иска да остане анонимен.

„Беше страхотно да имам съпруга, която ме приемаше напълно и никога не ме караше да се чувствам по-малко от това.“

Мъжът е един от около 600 американци, които получават фрактура на пениса всяка година, което обикновено се случва по време на секс или от физическа травма като инцидент с мотоциклет.

В нишка на Ask Me Anything (AMA) в Reddit жертвата на мотоциклета обясни, че първата година след загубата на пениса му е взела най-голямо влияние върху него.

„Психически първата година беше ужасна и прекарах толкова много време с моя лекар“, каза той.

„Почувствах, че вече не съм мъж и не исках да остана женен и чувствах, че никога повече не мога да погледна жена си.“

Той отбеляза, че е особено притеснен, защото малкото останало количество не е достатъчно за проникващ секс, така че той потиска всяко сексуално желание.

Въпреки това, след около две години, потребителят каза, че „спря да се приема [себе си] толкова сериозно“ и използва хумор, за да се справи със ситуацията.

Това подновено чувство на увереност също позволи на него и съпругата му да започнат да експериментират повече в спалнята.

Вместо проникващ секс, те избират секс играчки като страпон и се фокусират върху стимулацията на простатата.

„[Нашият сексуален живот] се подобри много. Връзваме се и се научаваме да стимулираме по други начини“, каза той. „Сега и двамата сме много щастливи сексуално.“

Той също така отбеляза, че все още може да еякулира от останалата част от пениса си.

Мъжът също така разкри, че след като „лекарите са свършили някаква работа там“, той може да уринира нормално, въпреки че вече не може да се изправи. „Седя като жена“, каза той.

Инцидентът причини и няколко инфекции в уретрата му, което наложи временен катетър. „Не задържам пикаенето толкова добре, колкото преди. Но това не е голям проблем, ако се грижа за бизнеса редовно“, каза мъжът.

Един от тестисите на мъжа също е отстранен след инцидента.

Мъжът отбеляза, че съпругата му е била „изключително подкрепяща“ по време на изпитанието и че „подкрепящият партньор е всичко“ при възстановяването. Засега двойката обмисля осиновяване на деца.

„Бих направил всичко, за да си върна ролята. Но това, което се случи, се случи и аз се научих да се наслаждавам на малките положителни неща, които идват с него“, каза той.

Рос Асдуриан, комик от Ню Йорк, написа книга през 2018 г. за това как е получил фрактура на пениса по време на секс.

Нараняването изисква обширна операция и месеци възстановяване, за да се научи как да уринира и да прави секс отново.

Въпреки че пенисът няма кости, фрактурата на пениса всъщност се счупва като част от съединителната тъкан, наречена tunica albuginea.

Тази структура е изградена предимно от колаген, който обгражда и поддържа частите на пениса, които се пълнят с кръв по време на ерекция.

Нараняването обикновено е придружено от отчетлив пукащ, пукащ или щракащ звук.

Източник: Daily Mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !