Жени най-накрая разкриха какво е чувството да спиш с мъж с голям пенис

18.08.2024 07:47 | Видян 1630 пъти

Жени най-накрая разкриха какво е чувството да спиш с мъж с голям пенис

Всички тези олимпийски "издутини" (визира се Антъни Амирати и ударът на чатала му при овчарския скок на Олимпиадата) ли ви накараха да пожелаете партньорът ви да е по-надарен?

Внимавайте какво си пожелавате.

Когато попитах жените какво е да излизаш на срещи или да си омъжена за мъж с голям пенис, отговорите бяха смесени, но идеята беше ясна, средната жена го намира за плашещо.

Преди да споделя техния личен опит, трябва да кажа, че размерът на пениса не е нещо, върху което мъжете имат никакъв контрол. Размерът също не предсказва какъв любовник ще бъде един мъж.

Обмислянето надделява над размера всеки път - както предстои да разберете...

„Наистина го харесвам, но приключвам връзката му. Той просто е твърде голям. Страх ме е от секс с него.

41-годишната Карина излиза с приятеля си от четири месеца.

„Жените винаги казват: „О, късметлийка!“ когато им кажа, че пениса на гаджето ми е наистина голям. Но това е толкова невярно! Жените смятат, че биха се радвали на голям пенис, но що се отнася до това, не съм сигурен, че някоя от тези жени някога е правила секс с мъж, който има такъв. Скоро щяха да си променят решението.

„Партньорът ми е около осем инча изправен, което е голямо, но дебелината му прави секса непоносим.

„Той ме предупреди, че пенисът му е голям, но когато го видях за първи път, очите ми бяха като чинии. Дори не беше изправено. Непреодолимото ми чувство беше паника, а не възбуда.

„Наистина го харесвам, но съм много близо до прекратяване на връзката, защото се страхувам от секс с него. Нашият секс е толкова напрегнат! Страхува се да не ме нарани и често губи ерекцията си, защото се тревожи.

„Сега избягваме проникването през много време, защото е по-лесно. Ръчната работа е най-без стрес. Оралният секс е ОК – имам голяма уста.

„Той е добър в правенето на орален секс с мен и ще се радвам, ако останем заедно и правим секс по този начин. Но той не е щастлив да се целува за сбогом на половия акт. Наистина не го обвинявам, но това ще означава, че ще трябва да ме целуне за довиждане заради това.

„Голяма част от това е генетика. Номерът е в намирането на подходящия за вас партньор.

Сара е на 32 и е омъжена от две години. Това е вторият й брак.

„Пенисът на съпруга ми е дълъг 9,5 инча с обиколка 6,6 инча. Има и големи тестиси. Той казва, че никога не е имал жена да види пениса му и да не се учуди.

„Той не иска да се похвали с това: той е по-скоро сдържан, отколкото самонадеян (съжалявам, не можах да устоя). Правихме секс около четири срещи в нашата връзка, но го усетих през дънките му и бях развълнуван от мисълта, че го имам в мен.

„Мисля, че голяма част от това е генетика. Някои мъже имат големи пениси, някои жени имат дълбоки вагини. Номерът е да се намерим. Помага, че съм родила, определено те прави по-голям.

„Бебето излиза от вагината ви, така че е напълно способно да побере много голям пенис. Просто трябва да имате търпение и добри умения за релаксация.

ЕТО КАК ДА НАПРАВИТЕ СЕКСА ПО-ПРИЯТЕН

Той е по-голям, отколкото си свикнала? Опитайте тези съвети, за да направите секса по-добър.

Уверете се, че сте напълно възбудени, преди да опитате полов акт. Вагината се нуждае от време и експертна стимулация, за да се разшири и смази.

Натискайте надолу или натискайте надолу с вагиналните си мускули, докато той прониква.

Използвайте много лубрикант с добро качество. Спрете, за да нанесете отново, когато усетите, че са сухи.

Вие контролирате. Накарайте го да проникне бавно и спирайте всяка стъпка от пътя, докато тялото ви свикне с него.

Опитайте различни ъгли на проникване, за да видите кой се чувства по-удобен. Продължавайте да натискате плитко и нежно. Ако той е наистина голям, пълното проникване може никога да не се чувства комфортно.

Позицията е всичко. Опитайте се отгоре, за да можете да контролирате дълбочината на тласкане; или рамо до рамо един срещу друг, вие подпирате горния си крак върху бедрата му. По време на мисионерска дейност затворете плътно краката си, за да сведете до минимум достъпа, докато той се натиска. Той контролира дълбочината и също така осигурява повече триене за него.

„Той смяташе, че има голямо е всичко, което има значение, защото е израснал с момчета, които изразяват завист, когато пикае на публично място.“

25-годишната Айша съжалява за срещата с бившия си, защото сексът е бил твърде болезнен.

„Ако има един верен мит за мъжете с големи пениси, това е, че те не си правят труда да развиват други умения като любовници. Тези, които са важни за жените – да могат да ни доведат до оргазъм с помощта на пръстите и/или езика си.

„Бившият ми направи задължителната любовна игра, защото трябваше: няма начин да го приема, без той първо да ме масажира. Но беше очевидно очевидно, че очакваше само гледката на еректиралия му пенис да го възбуди: очакването да го има в мен трябваше да е достатъчно.

„Той стоеше пред мен, обгърнал го с една ръка, чакаше да му се възхитя. Иначе беше доста мил човек, но наистина нарцистичен, що се отнася до пениса му.

„Той беше израснал с момчета, които изразяваха завист, когато пикаеше публично. Веднъж той наистина каза: „Качвай се на борда, скъпа!“.

„В най-добрия случай сношението беше изключително неудобно, в най-лошия - агонизиращо. Беше толкова дълго, че удари шийката на матката, което беше невероятно болезнено. Можете да правите само определени пози – главно мисионерски, със затворени крака – защото всичко друго е невъзможно да се постигне или боли твърде много.

СТАТИСТИКА И ФАКТИ

Повечето от митовете за размера на пениса са грешни.

Средният пенис е толкова дълъг... Еректирал, той е между 5,1 инча (12,95 см) и 5,5 инча (13,97 см). Повечето изследвания се спират на 5,2 инча като най-често срещан.

..,и това широк. Средната обиколка (обиколка) на еректирал пенис е около 4,6 инча (11,66 см).

Размерът на отпуснатия пенис не е показател за размера. Някои мъже нарастват значително, когато са възбудени, други не се променят толкова много.

Ширината е по-важна от дължината. Изследователите установиха това преди години, но току-що беше доказано отново от учени в Кент, които използваха секс играчки, за да определят предпочитанията на жените.

Няма убедителни доказателства за значителни расови различия в размера на пениса. Систематичен преглед на повече от 15 000 мъже предполага, че всяка възприемана разлика е преувеличена. Всякакви вариации обикновено са по-малки от един сантиметър.

„Молех го да е по-внимателен, защото щях да се разкъсам и да кървя, но понякога той не можеше да се сдържи.

„Не беше трудно само сношението, оралният секс беше кошмар. Имам малка уста и дори да я отворих колкото мога, не успях да го побера вътре. Когато го направих – само веднъж – запуших устата. Беше ужасно.

„Вероятно щяхме да се разделим така или иначе, защото не бяхме особено съвместими, но повярвайте ми, психически ритах петите си от радост при мисълта, че никога повече няма да видя този пенис.

„Сега съм с мъж, който е с малък. Това е фантастично. Харесва ми да правя орален секс, сношението е удоволствие и той е внимателен любовник. Знам, че размерът на пениса не е по вина на никого, но как използвате това нещо зависи от вас.

Снимка: Shutterstock

Източник: Daily Mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Café del Mundo за първи път в България

Десетки концерти и хиляди посетители всяка година,...

Животът се нуждае от измислица, за да...

Един ден, когато е на девет години и живее в малък...

Няма коментари към тази новина !