Мъжът с най-големия пенис във Великобритания разкри недостатъците от това

26.05.2024 08:06 | Видян 3725 пъти

Мъжът с най-големия пенис във Великобритания разкри недостатъците от това

Мъж с най-големия пенис във Великобритания разкри, че да си толкова добре надарен идва с редица проблеми, пише Daily Mail.

Според Мат Бар, 40, който направи коментара, докато се появяваше в This Morning днес, той за първи път осъзна, че има по-голям пенис (с размери повече от 12 инча) от своите връстници по време на душове след физическо.

И той каза, че въпреки мита, че по-голямото е по-добре, като срамежлив младеж, той иска да бъде „нормален“ като връстниците си.

Освен това, добави той, размерът на пениса му идва със собствен набор от проблеми, включително трудности, когато излизаше.

Мат обясни: „Трудно е, защото това не е нещо, което наистина изненадвате на хората, защото просто ги плаши като цяло.

„Но очевидно [не искате да бъдете] страховити и да го повдигнете твърде рано. [И така] как започвате този разговор?'

Той добави, че размерът на пениса му го е направил неприятен веднъж по време на час по йога, когато е бил помолен да напусне, тъй като се е смятало, че е възбуден поради размера на неговия придатък.

Според Мат: „Носих много широка риза и къси панталони [но поради] йога позициите, хората просто имаха грешна представа.

„И това е начинът, по който понякога става, но можете да се обличате нормално, широки дрехи и не е много трудно.“

Но това не беше най-лошото преживяване, което е имал - описвайки по-лоша ситуация, Мат разкри, че веднъж отишъл на среща, по време на която жената, с която се виждал, имала „скрит мотив“.

Докато Мат мислеше, че това е „нормална среща“, се оказа, че е бил поканен от жената, тъй като тя искаше той да се появи в нейните OnlyFans и да го използва, за да прави пари.

Когато домакинът на This Morning Бен Шепард попита дали Мат е обмислял да направи операция, за да намали размера на пениса си, той обясни, че вероятно няма да го направи.

Мат обясни: „Разгледах това – това е много скъпа операция, струва приблизително около £15 000.

— Не се прави много често. Прави се само нормално, в случаите на тумори и подобни неща. В случай на нормална функция, това не е често срещано.

Говорейки за ситуацията на Мат, Бен отбеляза, че „хората много се заблуждават относно това, което е полезно и което ви дава в живота“ – и че за Мат трябва да е трудно да говори, тъй като той е доста срамежлив и това е интимна тема.

Според Бен: „Очарователно е, защото можете да си представите, че мнозинството от хората, които гледат, ще отидат „какъв абсолютен подарък е да можеш да стоиш там и да имаш повече от повече от достатъчно“.

„Бихте ли казали, че ако имате по-малък пенис, ще бъдете по-щастливи, отколкото ако имате голям?“

Мат шеговито отговори, че има по-положителни качества, които човек може да притежава, като „добрия външен вид на Бен Шепърд“.

Обсъждайки колко трудно е да се обсъжда интимната тема като човек, който е срамежлив, той каза: „Опитвам се да разсея някои от стигмите.

„Не виждам защо има някаква разлика да говорим за това и да говорим за вашите гърди или друга част от тялото... това не е сексуално. Това е просто факт от живота.

За да обсъди по-нататък въпроса, Мат написа книга за своето затруднение, озаглавена Дълга история: живот с един от най-големите пениси в света.

Въпреки че все още няма конкретна дата на пускане, той разкри, че е вероятно да се появи на пазара през следващата година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Поп фолк сензацията Лидия ще пее на...

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад...

Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Няма коментари към тази новина !