Градски момичета доят крави във "Фермер търси жена"

18.10.2011 16:15 | Видян 4496 пъти | Гласували 1

Градски момичета доят крави във

Ставане в 6.00 ч. сутринта, 5 минути подготовка и залавяне за тежка физическа работа – този сценарий не е част от специална военна подготовка, а началото на деня във всяка ферма. В това ще се убедят някои от кандидат-невестите в тазседмичния епизод на романтичното риалити „Фермер търси жена”.

Че фермерският живот никак не е лесен, най-осезаемо ще разберат избраниците на Стефан. Най-младият участник ще ги събуди още по тъмно, защото кравите не чакат и трябва да се доят. Какво означава денят ти да започне с работа във воняща кравеферма, как се чисти на крава, как се подмива и как се дои – това ще бъдат първите фермерски уроци, които Ирина, Поли и Лъчезара ще трябва да научат.

И докато събуждането във фермата на Стефан е повече от екстремно, при Свилен режимът е доста по-ларж – момичетата ще станат половин час по-късно, ще имат цели 10 минути за кафе и вместо да доят крави, ще се впуснат в сутрешна физзарядка.

Какво ще се случи в останалите ферми и дали все пак някои от кандидатките няма да решат, че фермерската работа е нещо забавно? Като на меден месец и със закуска в леглото ще се събудят избраниците на Димитър от Хасково, а във фермата на Емил ще станем свидетели на първи прояви на ревност и как три жени запретват ръкави, за да измият трактор.

В къщата на Иван изпитанията продължават, а Big Brother действа с пълна сила. Докато момичетата си мислят, че са сами в къщата и приготвят пържоли... или се снимат край басейна, той зорко ще наблюдава какво се случва и коя от трите домакини най-добре ще се справи със заложените от него капани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !