Чеци вилнее дрогиран по морето

11.08.2011 16:00 | Видян 2817 пъти

Чеци вилнее дрогиран по морето

Само две седмици след като Николай Русинов беше оневинен по странен начин за зверското убийство на Яна Кръстева в Борисовата градина, Чеци бе видян от репортер на "Всеки ден" да буйства под влиянието на алкохол и наркотици по родното Черноморие.
Макар един от двамата заподозрени за смъртта на 28-годишното момиче да забягна в чужбина, за да се скрие от правосъдието, Русинов бе само препитан от психолози и криминалисти в полицията за фаталната вечер и по неведоми причини избегна решетките. Сега Чеци, който в ефир призна, че преди да прави секс с Яна е изпил над два литра алкохол, пушил марихуана и "изял два хапа", продължава с пълни сили с изцепките - този път на морето. За ужас на всички почиващи пълничкият мъж бе забелязан на Смокиня, едно от любимите му места за купонясване. Там пиянства денонощно и прави погроми.

По нищо не личеше, че Русинов е имал сблъсък с правосъдието, още по-малко, че снимката му обиколи цяла България като издирван за едно от най-шумните убийства тази година.
Явно Чеци има склонност към изстъпления по време на концерти, коментираха очевидци, защото в събота вечерта бившият заподозрян вилнял по време на участие на "Димна завеса". Случката се разиграла в бар "Кастро" на Смокиня, по известен като Белия бар. Докато рапърите забавлявали публиката, пияният и надрусан Чеци се включил с желание в цели два боя. Конфликтите избухнали в рамките само на половин час, а пълничкият любител н а секс в храстите раздавал юмруци с охота. Вече пети ден Чеци обикаля култовите барове на Смокиня в алкохолен делириум, без да се притеснява от черната си слава, разказват очевидци на гнусните му запои. Русинов дори си позволи да търси горещи преживявания за една нощ и да сваля млади девойки в близост до караваните и палатките на къмпинга, очевидно в търсене на нова Яна.

Преди седмица стана ясно, че Чеци е рода на първия български президент на Петър Младенов. Самия Русинов не крие този факт, напротив. Хвалбите на бившия заподозрян не спират. Преди широката аудитория той не спирно обяснява, че познава много хора. Чеци разказвал наляво и надясно по баровете, че контактите му са значителни, защото се занимавал с обществени поръчки. Явно се чувства недосегаем, коментираха хората на Смокиня.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Няма коментари към тази новина !