D2 в подкрепа на ученическите банди и скоро с нов албум

04.04.2011 10:00 | Видян 2706 пъти

D2 в подкрепа на ученическите банди и скоро с нов албум

В денят на хумора и забавата, гости на Златимир Йочев и Станислава Иванчева от „ДЕНЯТ” по TV+ бяха момчетата от D2, за да споделят какво е общото между тях и едно голямо междучасие.
От 14-ти март, за трета поредна година Столична община, D2 и Gravity Co организират конкурсът „Голямото междучасие”, който провокира най-добрата ученическа песен. Инициативата на музикантите е в рамките на София и всички желаещи солови изпълнители и банди могат да намерят информация за правилата на официалния им сайт – www.d2band.com и да качат своето авторско предложение до 17 април.

Голямата награда в конкурса е запис и продуциране на авторска песен за победителя. Новото от тази година е, че ще има две допълнителни награди, които засега организаторите искат да запазят в тайна 
Стаси напомни, че миналогодишните победители в конкурса „Savage Ravage” продължават с клубни и фестивални участия, като свириха и на откриването на „Мото сезон 2011” преди седмица.

Извън работата им по конкурса, D2 в момента са във финална фазапо записа на последния си албум, който ще съдържа двайсет нови парчета, които те изпълняват на последните си участия по фестивали. Вдъхновение за новото звучене бандата черпи от природата, като за тази цел рокаджиите са се оттеглили в стара резиденция от времето на Тодор Живков.

Две нови парчета на D2 са част от саундтрака към последният български филм „Love.net” на Илиян Джевелеков., който от днес тръгва по кината. Едното е първото парче, което бандата записва като D2 през 1998 г., а “Cherry tree” е последното парче от най-новия им албум, който очакваме да се появи в най-скоро време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Таня Боева стана първата пенсионерка...

Певицата Таня Боева стана първата официално пенсионирана...

Нов филм за Тина Търнър радва...

Тази година е изключително щастлива за феновете на Тина...

Няма коментари към тази новина !

*}