D2 с традиционен благотворителен концерт за И АЗ МОГА / I Can Too

22.11.2010 14:40 | Видян 2524 пъти

D2 с традиционен благотворителен концерт за И АЗ МОГА / I Can Too

На 27.11.2010 г. (събота) от 23:00 часа в Sofia Life Club за поредна година D2 ще направят голям благотворителен концерт в помощ на децата с увреждания и дейността на фондация И АЗ МОГА / I Can Too, на която са дългогодишни поддръжници и партньори. Те бяха първите български музиканти, които подкрепиха И АЗ МОГА в тяхното начинание през 2007 г.

През тази година D2 се занимаваха основно с композирането и записите на своя нов албум, а концертите им бяха предимно в чужбина (турнета и участия на фестивали в Чехия и Турция). Голямото им шоу в България бе на основната сцена на фестивала Spirit of Burgas през август.
На 27-ми в Sofia Life Club D2 ще направят двучасов лайф! За него групата е подготвила, както класики от досегашнитe си три албума, така и чисто нови парчета, който записва в момента.

По време на концерта D2 ще изпълнят и песента „И АЗ МОГА”, която световните звезди Slash, Matt Sorum (Guns N’ Roses, Velvet Revolver) и Lanny Cordola дариха за целите на I Can Too, а D2 направиха в български вариант. С парчето се набират средства за децата с увреждания. Всеки може да го свали на мобилния си телефон или компютър, като изпрати sms с текст D2 на кратък номер 14 15 (така дарявате 1.20 лв. с ДДС за децата с увреждания).
 
Н 27- ми всеки, който се чувства социално ангажиран ще има възможност да си закупи аксесоари I Can Too и да подкрепи създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив – актуална цел на И АЗ МОГА.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !