D2 ще свирят на два мега-фестивала в Чехия

29.06.2010 09:40 | Видян 2306 пъти

D2 ще свирят на два мега-фестивала в Чехия

Концертът в Прага ще се състои на 1 юли т. г. в традиционната зала в "Baráčnická rychta", която се намира в сърцето на Стария град. Като подгряваща група ще свирят чешките музиканти от "Natural".

По време на турнето си D2 ще представят някои чисто нови песни, които в момента записват за предстоящ албум.Турнето на D2 ще продължи с участие в най-големия рок-фестивал в Чехия – “Rock for People“, който се провежда между 3 и 6 юли на летището в Храдец Кралове. „Rock for People“ има осем сцени и се очаква да бъде посетен от 30 000 души. На фестивала ще свирят над 170 групи от цял свят, между които “The Prodigy”, „Morcheeba“ и „Muse“. „Rock for People“ ще се проведе за 16-ти пореден път и се очаква с огромно нетърпение от феновете в Централна Европа.

Следва участие на още един голям рок-фестивал – „Basinfirefest“. „Basinfirefest“ се провежда в Спалене Поржичи, близо до Пилзен, между 2 и 4 юли. На тазгодишното издание на фестивала ще гостуват 80 рок, метъл, ска и пънк групи, сред които и легендите на блек метъла – “Venom“. D2 е една от звездните групи на „Basinfirefest“ и ще свири на главната сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Таня Боева стана първата пенсионерка...

Певицата Таня Боева стана първата официално пенсионирана...

Нов филм за Тина Търнър радва...

Тази година е изключително щастлива за феновете на Тина...

Няма коментари към тази новина !

*}