D2 с бг вариант на Hands together

18.03.2010 14:20 | Видян 3905 пъти

D2 с бг вариант на Hands together

Световно известните музиканти Слаш, Мат Соръм (Guns N’ Roses, Velevet Revolver) и китаристът и музикален продуцент Лени Кордола избраха рок музикантите от D2, които  да  направят българския вариант на парчето „Hands together”. То е създадено да набира средства за подпомагане на Хаити. Те го даряват на И АЗ МОГА, в подкрепа на инициативата „Аз-Ти-ХаиТи”. Идеята на световните звезди е рок-банди от различни държави да създадат свои варианти  на песента, които в последствие ще бъдат издадени в Америка.
Българският вариант на песента се казва „И АЗ МОГА” и ще се завърти ексклузивно по радио Z-Rock от 19 март 2010 г.
Мат и Лени са лица на И АЗ МОГА, посланици на добра воля на фондацията в Америка и ревностни защитници на правата на човека.
Целта на парчето “И АЗ МОГА” е да продължава да набира средства за четвъртия по големина град в Хаити - Жакмел, който е културна столица на страната. Средствата ще се набират чрез: sms на 17 777 с дума Haiti, както и на банкова сметка: И АЗ МОГА, Юробанк И ЕФ ДЖИ България, IBAN: BG58BPBI79421080910103, BIC: BPBIBGSF
На сайта: www.icantoo.eu ще продължават да бъдат публикувани приходите по сметката, както и банковия документ от направения паричен превод на хаитянската организация Haiti Aid Network.
Междувременно D2 започват работа по следващия си албум. Те заминават за бившата резиденция на Тодор Живков близо до Кюстендил, където пренесоха цялата си техника и ще запишат новите си парчета. Записите ще бъдат осъществени от екипа на студио STAIN. Албумът ще бъде смесен и мастериран в Лос Анджелис, където D2 записаха диска „6” през 2006 година.
От община Кюстендил са заявили желанието си да окажат пълно съдействие на групата по време на престоя им  на тяхна територия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !