D2 TURKEY TOUR стартира в началото на ноември

28.10.2010 14:00 | Видян 2442 пъти

D2  TURKEY TOUR стартира в началото на ноември

D2 TURKEY TOUR – така промоутърската фирма BOHEMIAN анонсира предстоящите концерти на D2 в Турция. Поканата за самостоятелните шоута идва от турските организатори, които са фирма специализирана в провеждането на рок концерти и турнета. През лятото на 2009-та година D2 свириха с голям успех на централната сцена на най-големия турски летен фестивал Rock’n Coke.
След този успех D2 са познати на тамошната рок публика и затова предложението за тяхно самостоятелно турнe е съвсем логично. След близо месец преговори, D2 и турските промоутъри се спряха на решението да стартират с първа серия концерти в най-големите турски рок клубове и разбира се в най-големите градове.
 
Първия етап от D2  TURKEY TOUR изглежда така:

2.11. сряда -  Ескишехир
3.11. четвъртък – Бурса
4.11. петък – Истанбул
5.11. събота – Измир

За тази година, това ще е второто турне на D2 извън България. През лятото на 2010 те направиха няколко шоута в Чехия, където участваха и в двата най-големи летни фестивала: Rock For People и Basinfire Fest.  През останалото време от годината D2 продължават записите за своя предстоящ албум, които се провеждат в бивша правителствена резиденция в Осоговската планина над Кюстендил.

На този етап от разточителното си звукозаписно пътешествие D2 са на етап запис на китари, така че албума няма да може да бъде издаден през 2010 година. Но до края на годината D2 планират няколко концерта и в България, на които феновете ще могат да чуят как звучат на живо песните от бъдещия албум.  Първото шоу ще е през ноември в голям столичен клуб – подробностите съвсем скоро!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !