Таланти на „Жокер Медиа” окупират „Ескалатор” на БНР

10.03.2011 14:30 | Видян 3405 пъти

Таланти на „Жокер Медиа” окупират „Ескалатор” на БНР

Три от най-хитовите утвърдени и нови имена сред артистите на музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа” – група „Мастило”, Рене Ранев и Ники Манолов, тази седмица завладяха предпочитанията на слушателите на класацията за българска музика „Ескалатор” на Програма „Хоризонт” на Българското национално радио.

На първо място е новият хит на група „Мастило” - „До края”. Парчето, което се отличава с изключително денс и клубно звучене, се изкачи с цели 11 места нагоре в класацията само за една седмица. Автори на музиката са Десислав Данчев и Виктория Терзийска, на текста - Виктория Терзийска. Предстои заснемането на видеоклипа към „До края”, който зрителите ще могат да видят в телевизионния ефир през месец април.

До втората позиция в „Ескалатор” тази седмица се изкачи най-новото попълнение сред артистите на „Жокер Медиа” – изпълнителят и композитор Рене Ранев със своя сингъл „Объркан рай”. Поп-рок песента има и вариант на английски език със заглавието “Wait for tomorrow”. Рене Ранев е автор на текста и музиката на набиращия скорост хит.

Младият талант Ники Манолов с новото си парче „Тайна” тази седмица е на шесто място. Песента е умело и модерно съчетание между поп и R’n’B и с нея младият изпълнител заявява новата музикална посока в кариерата си. Автор на музиката е Десислав Данчев от „Мастило”. Текстът е дело на Нина Илкова, популярна от група „Сахара”.

Аранжиментите на „До края”, „Объркан рай” и „Тайна” са дело на Десислав Данчев и Магомед Алиев-Мага. И трите сингъла са мастерирани в САЩ, в студиото на един от най-добрите тонрежисьори и мастеринг инженери, който е седем пъти номиниран за наградата „Грами” - Брад Блекууд. С него работят големи музиканти като Maroon 5, Black Eyed Peas, will.i.am и ZZ Top.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !