Ники Манолов в благотворителна акция

01.03.2011 12:20 | Видян 4068 пъти

Ники Манолов в благотворителна акция

Българският талант Ники Манолов взе участие в благотворителния концерт „Песента носи надежда 2”, който се проведе в атракцион „Калоянова крепост”. Той беше едно от най-популярните имена в сферата на поп музиката, които подкрепиха инициативата. Събраните средства - 6 756 лв., ще бъдат предоставени на Дневния център за деца с увреждания – гр. Велико Търново, за изграждане на рампа за достъп. Патрон на благотворителната акция бе кметът на Община Велико Търново д-р Р. Рашев, който следи за отчетността на средствата, събрани от инициираното от певицата Галена и бизнесмена Галин Анастасов събитие. 

Пред многобройната публика младият изпълнител представи и новата си песен „Тайна”, която пусна през този месец февруари. Песента е модерно съчетание между поп и R’n’B и е първата за изпълнителя, записана с музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа”. Автор на музиката е Десислав Данчев, композитор и китарист на група „Мастило”. Аранжиментът също е негово дело, съвместно с Магомед Алиев-Мага. Текстът е дело на Нина Илкова, популярна от група „Сахара”.

Парчето бе мастерирано в САЩ, в студиото на седем пъти номинирания за наградата „Грами” тонрежисьор и мастеринг инженер - Брад Блекууд, който работи с големи музиканти като Maroon 5, Black Eyed Peas и ZZ Top. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !