Ники Манолов пее на Music Dance and Sport Festival в Анталия

05.11.2010 14:00 | Видян 3065 пъти

Ники Манолов пее на Music Dance and Sport Festival в Анталия

Тази вечер талантливият млад изпълнител Ники Манолов ще изнесе собствен рецитал в програмата на международния Music Dance and Sport Festival, който стартира на 3 ноември в турския курорт Анталия. Мащабното събитие, което продължава до 7 ноември, има за цел да представи спецификата, различията и близостта между културата на Европа и Азия, използвайки музиката и танца.

Победителят от тазгодишното българско издание на международния конкурс „Нова вълна” Ники Манолов ще представи страната ни на форума в Турция. Във фестивала вземат участие представители на домакините, както и на следните държави Белгия, Русия, Казахстан, Чеченската република и Етиопия. Събитието се реализира с подкрепата на Генералния директорат на младежта и спорта на Република Турция и Съвета на спортните федерации в южната ни съседка.

Българският изпълнител бе поканен и посрещнат на летището лично от Танер Бозкуш, президент на организацията с 11-годишен опит в провеждането на международни фестивали - FOMGET Youth Club. След това той бе настанен в президентския апартамент на петзвездния хотел “Rose Beach Hotel”, разположен в най-луксозния квартал на Анталия – Кемер и на самия бряг на морето.

Ники Манолов, известен в южната ни съседка с прозвището „българския Таркан”, се радва на популярност и специално отношение при гостуванията си в Турция, където до момента има реализирани няколко турнета и участия на престижни форуми. Това лято, по покана от организаторите, младият талант изнесе рецитал – част от честването на обявяването на Истанбул за „Европейска столица на културата за 2010 г.”.

Хилядната публика, събрала се на най-многолюдното място в цяла Европа – площад „Таксим”, който за първи път бе отворен за провеждането на подобно събитие, пя и танцува цял час с младата звезда на „Жокер Медиа”. За радост на публиката днес Ники отново е подготвил свои авторски песни и кавъри на световни хитове, както и атрактивен денс миск от популярни парчета на най-обичаните турски изпълнители – Таркан, Мустафа Сандал и Кенан Догулу. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Ники Манолов с ново видео

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !