„Мастило” търси герои за новия си хит

03.02.2011 15:00 | Видян 2929 пъти

„Мастило” търси герои за новия си хит

В месеца на любовта група „Мастило” търси най-артистичната и влюбена двойка за участие в новия си видеоклип „До края”. Изискване към кандидатите е те да бъдат на възраст между 18 и 25 години. Избраната сред почитатели на групата двойка ще получи възможността да прекара един ден със своите любимци Вики и Десо на снимачната площадка и да се потопи в неповторимата атмосфера на заснеманието на видеото, както и да вкуси от медийната слава.

Кастингът ще се проведе на 10.02.2011 г. /четвъртък/, от 11.00 часа, в сградата на музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа” на адрес: гр. София, ул. „Крум Попов” 1.

Почитателите на бандата ще могат да се забавляват и да изпеят заедно  с Вики и Десо любимите си хитове на 05.02.2011 г. /събота/, когато група „Мастило” ще гостува на столичния Sofia Live Club, от 23.00 часа. В подготвената атрактивна програма те ще представят и новия си сингъл "До края".

Качествена музика и много забавление очакват и феновете в гр. Варна, където днес /03.02.2011 г./ групата ще бъде в The Martini bar.

Утре, на 04.02.2011 г., Мастило гостува на гр. Бургас в пиано-бар "Пърпъл" на Гранд Хотел и СПА „Приморец”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !