Мастило на Евровизия?

04.02.2011 14:20 | Видян 6735 пъти

Мастило на Евровизия?

„Мастило” благодари на БНТ като организатор на „Песен за Евровизия 2011” за отправената покана за участие на тазгодишното издание на конкурса в България. Групата пази изключително положителни спомени от своето участие в българския полуфинал на надпреварата през 2007 г.

Настоящата посока, в която бандата се развива обаче, не включва участието в песенни конкурси от различен мащаб и националност. След 12-годишна история и опит на сцената, достигнали до този етап от кариерата си, вокалистката Виктория Терзийска, композиторът и китарист Десислав Данчев и цялата група се концентрират върху композирането и разпространението на нови и успешни музикални проекти, постоянните си изяви на живо и прекия досег с публиката, популяризирането на стойностната българска музика.

След успеха през изминалото лято на хита „В ръцете ти е най-добре”, който по интерес дори надмина култовата песен на групата – „Моите кафеви очи”, от началото на 2011 г. в ефира се завъртя и следващата обещаваща продукция „До края”. Вчера групата обяви и кастинг сред феновете си за избор на герои във видеоклипа именно на последния си сингъл. Той ще се проведе на 10.02.2011 г., от 11.00 часа, в сградата на „Жокер Медиа” на ул. „Крум Попов” 1.

Успешните сингли на „Мастило” са в основата и на богатия им на изяви пред публиката календар. Групата се радва на ежеседмични концертни и клубни участия, специален гост е и на множество корпоративни партита. Следващата среща с почитателите им в столицата ще бъде на 05.02.2011 г. /събота/, когато група „Мастило” ще гостува на столичния Sofia Live Club.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !