Евродепутатът Слави Бинев призова еврокомисията да коригира работата си

15.02.2011 14:00 | Видян 3007 пъти

Евродепутатът Слави Бинев призова  еврокомисията да коригира работата си

Слави Бинев, който наскоро се завърна от молитвената закуска с Обама, призова европейската комисия да коригира работата си по отношение на писмените въпроси, при които евродепутати изискват компетентно мнение от еврокомисарите по различни казуси.

Бинев обърна внимание на проблема със забавените и често дори не получени отговори от Комисията по време на откриването на редовното заседание на ЕП в Страсбург.
Не бива да се допуска поведение близко до това на българските институции преди 20 години, сподели Бинев  и допълни че именно диалога и тясното сътрудничество между институциите ще доведе до резултататите към които се стреми европейската общост.

Евродепутатът подчерта, че не веднъж е имал разговори със свои колеги парламентаристи, които подобно на самия него често са се натъквали на нежелание за съдействие е и мудност при контактуването си с Европейската комисия.

Бинев препоръча на комисията да се вслуша в критиката  и да обърне сериозно внимание увеличиване на продуктивността на решенията си, именно  за да не се превърнат политическите усиля в проформа. „Защото ние сме избрани да защитаваме интересите 500млн. европейски граждани”, допълни евродепутатът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Няма коментари към тази новина !