Предаване псветено на Мария Илиева по Eurochannel

28.01.2011 11:40 | Видян 3039 пъти | Гласували 1

Предаване псветено на Мария Илиева по Eurochannel

На 30 януари и през целия февруари американският канал за европейска музика и култура Eurochannel ще излъчва предаване, посветено на талантливата изпълнителка.
Eurochannel е сателитен канал с обхват в САЩ и държави в Южна Америка, Африка и Европа.  През 2010 каналът достига до 25 милиона зрители в 25 държави. Представяйки европейския дух и култура, каналът излъчва най-доброто от европейската музикална и филмова сцена. За февруари изборът им се спря на Мария Илиева.

Едночасовото предаване, което ще се излъчва прайм тайм три пъти всяка седмица, включва клипове на Мария Илиева на български и английски език и информация за нея. Освен предаването ще има и игра за зрителите на Eurochannel, като наградата е албумът на Мария Илиева „Идвам към теб”.
Eurochannel откриват Мария Илиева чрез MySpace и са пленени от кадифения й глас и излъчването й.

„Поласкана съм от поканата на Eurochannel, беше неочаквана и изключително приятна изненада. Щастлива съм, че интересът на медията към музиката ми съвпада с появата на I Like, това е допълнителна мотивация и комплимент за мен.” сподели развълнувано Мария.
Премиерата ще бъде на 30 януари от 20:00 Източно Американско време. През февруари Eurochannel ще представи пред света европейската музика в лицето на Мария Илиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Преслава при Кеца на Съни

Преслава стана част от купона, който Васил Найденов...

Соня Йончева с български тоалет на...

"Исках да бъда видяна в нещо българско - облечена от...

Няма коментари към тази новина !

*}