Мария Илиева – звезден репотрер

17.01.2011 15:20 | Видян 4860 пъти | Гласували 1

Мария Илиева – звезден репотрер

Талантливата и чаровна Мария Илева е новият звезден репортер на „Календар”, чиито репортажи ще гледаме от 17 до 21 януари.

Понеделник – Опасно ли е за здравето преработването или работенето над осем часа на ден?

Работата над осем часа на ден е вредна за здравето. Тя може да доведе до проблеми със съня, болки в гърба и сърдечно-съдовата система. Изводът е на германския институт за здраве и безопасност на труда. Как е у нас... Хората преработват ли и знаят ли, че по-дългата работна седмица е вредна за здравето. Ще има и интервю с невролог, който да обясни кои професии са рискови и как да релаксираме ефективно...

Вторник - Резервират ли българите лятната си почивка отсега, за да се възползват от намаленията?

Или по традиция хората избират последния момент... Знаем ли, че ако си резервираме почивка отсега до април ще ползват до 20 процента отстъпка. Възползваме ли се от това? Какво ни спира да планират отпуската си отсега? Ще чуем анализ на представител на туроператорска агенция.

Сряда - Пазаруваме по интернет?

Какви рискове ни дебнат в мрежата и знаем ли правата си? Ще чуем мнението на потребителските организации, който дават съвети на хората как да се предпазват от измами  и ще разяснят какви са правата ни, когато пазаруваме в мрежата.

Четвъртък – Ще заработят ли делегираните бюджети за оперите и симфоничните оркестри?

Има ли риск за такова скъпо и елитарно изкуство като операта?  Къде са подводните камъни на предлаганата от тази година реформа? По темата ще чуем Цветан Цветков – тенор, и заместник-председателя  на Съюза на музикалните дейци, и Диана Андреева - председател на обсерваторията за икономика на културата.

Петък - Най-куриозните научни открития на 2010 г.

2010 година отмина, но в научните среди тя ще остане с  едни от най-интересните и на пръв поглед куриозни открития. Учените са установили, че гените са виновни не само за алкохолизма, но и за мързела при хората. Освен това, мозъкът определя с какви политически убеждения ще бъдем – леви или десни.

Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в „Звезден репортер” и да разработи три различни репортажа, е Миро. След него се изявиха Татяна Дончева, Надежда Михайлова, актьори от сериала "Забранена любов", Калин Вельов, Нина Николина, Юлия Юревич, Алисия,Жасмина от "Сделка или не"... Николай Василев е първият действащ министър, който стана звезден репортер от 20 до 24 април 2009 г

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !