Мария Илиева подготвя феновете за новия си сингъл “I Like”

30.11.2010 17:00 | Видян 4308 пъти

Мария Илиева подготвя феновете за новия си сингъл “I Like”

Остават броени дни до промоцията на новия сингъл на Мария Илиева “I Like”. Дългоочакваното видео ще бъде представено съвсем скоро, а преди това феновете на певицата ще могат да участват в тематично онлайн предизвикателство. Наградите са лична среща с Мария Илиева и ВИП покана за промо събитието.
Между 1 и 3 декември на официалната фен страница на Мария Илиева във фейсбук –
http://www.facebook.com/pages/Maria-Ilieva/40499600196, както и в twitter, потребителите могат да споделят нещата, които харесват, във формат „I like…” на български или на английски. След това целта е да съберат максимален брой харесвания (likes), като победителят печели среща с Мария Илиева.

Бонус играта „I like рождени дни” е за 1 декември – рожденият ден на Мария Илиева. В рамките на един ден феновете, които вече са участвали в играта, могат да публикуват постовете си и като личен статус. Мария Илиева  ще избере най-оригиналното изречение, а победителят си осигурява ВИП покана за промоцията на “I Like” и ще е сред първите, които ще видят новото видео.

Всички фенове на Мария Илиева са поканени да участват в играта. „Надявам се всички много да се забавляваме с тази игра,” каза Мария Илиева. „Добра „загрявка” е за видеото на “I Like”, защото то е точно толкова динамично, различно и вълнуващо. Нямам търпение всички да го видят!”
Очаквайте новото видеото на Мария Илиева “I Like”. Дотогава – играйте и печелете.
За повече информация посетете официалния фен профил на Мария Илиева във фейсбук: http://www.facebook.com/pages/Maria-Ilieva/40499600196.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !