WAYNE MARSHALL, МАРИЯ ИЛИЕВА & ЛЮБО В МЕЖДУНАРОДЕН ПРОЕКТ

18.11.2010 11:00 | Видян 2575 пъти

WAYNE MARSHALL, МАРИЯ ИЛИЕВА & ЛЮБО В МЕЖДУНАРОДЕН ПРОЕКТ

На 20 ноември, събота, от 23.00 часа на най-добрата сцена отново ще видим R&B звездата от Лондон – Уейн Маршал. 

SОFIA LIVE PROJECT „UK/BG”  с участието на УЕЙН МАРШАЛ ще представят музикантите ЛИЛИ ЙОНЧЕВА - перкусии, КАЛИН ВЕЛЬОВ - барабани, ГЕОРГИ ЯНЕВ - китара, ВЕНЦИ МАРКОВ - бас и британският пианист АНДРИАН МАКЕНЗИ. Автор на музиката, която ще звучи в съботната вечер отново е самият Уейн, а специални гости на събитието ще са харизматичната МАРИЯ ИЛИЕВА и любимецът на всички ЛЮБО.

Уейн Маршал дебютира на музикалната сцена през далечната 1995 година с албума си „90 DEGREES RISSING “. Албумът остава номер едно в класациите на MUSIC WEEK DANCE в продължение на три седмици. Нашумялото парче тогава "G Spot" се превръща хит за броени минути и се задържа на първа позиция в продължение на 12 седмици. Не след дълго и то още същата година, след успеха на първия си албум, Уейн издава албумът „CENSORED” , който също се задържа под номер едно за 7 седмици.

В продължение на години R&B изпълнителят се нарежда сред едни от най-успелите изпълнители във Великобритания, печели награда след награда, както за най-добър албум, така и за най-добър изпълнител и най-добър дебют. Лицето на британеца не слиза от кориците на най-търсените и предпочитани списания, ежедневници и ежемесечни издания.

Днес, съвместния му проект с едни от най-добрите български музиканти го понася за трети път на сцената на SOFIA LIVE CLUB, но с нови, отново авторски парчета, които ще вдигнат на крака и начинаещите в R&B ритмите.

Любовта на Уейн към музиката го отвежда до това, което е днес, а волята и желанието за нови и нови сбъднати мечти до осъществяването на 
свой собствен лейбъл „ YARDBLUES”.

 

Билети за събитието може да намерите в мрежите на : www.ticketsbg.com ; www.ticketplus.bg ; www.ticketstream.bg ; www.eventim.bg на цена от 12 лева и на място в деня на концерта 15 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !