Мария Илиева: Чувствам се все по-готова за семейство

21.10.2010 11:00 | Видян 5133 пъти

Мария Илиева: Чувствам се все по-готова за семейство

"Много е важно нашите медии да разберат, че липсата им на интерес е пагубна за българските песен" - казва певицата и продуцент Мария Илиева в интервю за в. Монитор. "И без това в България много повече се гледа бельото на тоя и оня, отколкото изкуството", добавя тя.

"Аз се чувствам все по-готова за семейство" - споделя Мария Илиева. "Сега съм в момент от живота, в който съм направила нещо в кариерата си и мога да обърна повече внимание на себе си като жена. Да имам дом, семейство, деца, когато това ми се случи..." На въпроса обаче кой може да се похвали, че е мъжът до Мария Илиева, певицата отговаря шеговито: "Тези, които се хвалят, са много, повечето не ги познавам. Мисля, че в момента няма мъж, който да има тази чест."

Певицата разказва, че артистите на „Стерео стая” Боян, Криста, Мона са стартирали успешно и сега започват турне, така че тя вече активно обръща внимание на себе си в творчески план. "Събота и неделя ще снимам видеото към новия ми сингъл, който на английски се казва I Like, на български още не сме му измислили заглавието. Той ще бъде представен първо в българската версия, естествено. Имам изключително талантлив млад режисьор от Швеция, който се казва Роберт Уау, имам много хубаво предчувствие за това видео, защото го направих с много приятели, дадоха си наистина сърцето, за да се случи то добре. Нямам търпение да видя какво ще се получи."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !