Море от любов разказва две магически празнични истории

24.12.2010 10:00 | Видян 4220 пъти

Море от любов разказва две магически празнични истории

Заразени от магията на Коледа, в „Море от любов” на 25-ти Декември ще видим две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност.

За начало ще станем свидетели на това как добрите намерения пораждат усмивки на лицето на едно момче. Към екипа на романтичното шоу се обърна госпожа Олга Ускова. Тя и представителки на организацията „Герб жени - София” пожелаха да ни разкажат историята на малкия Божидар - момчето, което тази година е щастливецът, чиято мечта са решили да сбъднат. Божидар е роден с диагноза детска церебрална парализа.

На 3 години загубва майка си и оттогава за него се грижи баща му. Мечтата на Божидар за Коледа е да изненада с червено плюшено сърце своята приятелка от училище – Лили. Тя също страда от детска церебрална парализа . Така в студиото на „Море от любов” се озоваха г-жа Ускова и г-жа Маргарита Зафирова, малкият Божидар, баща му – Петко, както и сладката – Лили. Децата получиха от „Герб жени” дрешки, играчки, торта за Лили и лаптоп за Божидар.


След това ще се запознаем с Весела и Иван. Двамата имат 15 годишен брак зад гърба си и две момичета – на 11 и 13 години. В момента, по стечение на обстоятелствата, семейството им живее в с. Брани поле, обл. Пловдив, заедно с болния баща на Весела, в къщата на родителите на Иван. Причината, поради която Весела потърси помощ от Наталия Симеонова и „Море от любов” е дългогодишния психически и физически тормоз, на който е подлагана от страна на съпруга си и неговата майка.

Един твърде шокиращ разказ, в който Весела ще излее цялата си болка. Благодарение на кмета на Пловдив г-н Славчо Атанасов, за семейството на Весела се случи коледно чудо. Тя, разкаяният й съпруг, заедно с двете им дъщери и бащата на Весела получиха шанс за едно ново начало в апартамент, предоставен им от пожелал да остане анонимен пловдивски бизнесмен.

Събота, 25.12.2010, 17:00 часа, bTV

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Няма коментари към тази новина !