СЪРВАЙВЪРЪТ СВЕТОСЛАВ БЪРКАНИЧКОВ ПРЕДЛАГА БРАК В „МОРЕ ОТ ЛЮБОВ”

03.11.2010 16:20 | Видян 6621 пъти

СЪРВАЙВЪРЪТ СВЕТОСЛАВ БЪРКАНИЧКОВ ПРЕДЛАГА БРАК В „МОРЕ ОТ ЛЮБОВ”

Светослав Бърканичков – име познато на българските футболни фенове и участник в четвъртия сезон на Survivor е герой в „Море от любов” в предаването на 6-ти ноември. Популярният полузащитник ще свали гарда, защото е в студиото на романтичното шоу, за да предложи брак на любовта на живота си, 21-годишната студентка от Техническия университет Анита.

Двамата се познават едва от 40 дни. И въпреки 15-те години разлика във възрастта им, Светльо е убеден, че именно Анита е жената на неговия живот и иска така да остане завинаги. Затова, с помощта на Наталия Симеонова, екипа на „Море от любов” и незабравимото изпълнение на трио „Тенорите”, той ще й направи едно от най-романтичните предложения за брак, случвали се на сцената на шоуто.
 
Тази  седмица ще видим и историята на Васил  и Ирена от София. Двамата започват връзката си преди 6 години и едва два месеца след началото, Ирена забременява. Въпреки трудния характер на  Васил тя е твърдо решена да укрепи отношенията си с него, в името на щастието на дъщеря им Виктория. От около година, обаче, положението става все по-нетърпимо, за да се стигне до момента, в който Ирена решава да напусне Васил. Това се случва 2 месеца преди той да се обърне към „Море от любов”. Закъсняло ли е разкаянието му, предстои да разберем, а финалът на тази история в студиото на романтичното шоу бе изненадващ дори и за екипа му.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !