Великденско чудо за 6-членно семейство в "Море от любов"

02.04.2010 09:00 | Видян 5382 пъти | Гласували 1

Великденско чудо за 6-членно семейство в

Истински празничен брой на „Море от любов” се роди благодарение на усилията на Наталия Симеонова и един кмет, който не само обещава, но и изпълнява обещанията си. Каузата е повече от благородна - да бъде осигурен дом на семейство  с 4 деца, които прекарват години от живота си , живеейки на площ от... 10 кв.м.!

Красимир и Ваня са от София. Те се познават от десет години, а от осем живеят заедно. Двамата имат четири прекрасни деца, които  са принудени да отглеждат в безумни условия. И понеже нещастието не идва само, най-малкото от дечицата се ражда с проблем- церебрална парализа. Преди четири месеца Ваня напуска Красимир взимайки децата и се премества при родителите си. Причините за това са зачестилите скандали, нарастващата агресия от страна на Краси и все по-честата му злоупотреба с алкохол. Всичко това се случва през последната година от съвместния им живот. През 4те месеца на  раздялата, той е спрял да пие и е  решен никога повече да не тормози съпругата си. Голямата  му надежда е Ваня да му прости, а това , за което не смее и да се надява е семейството му да получи шанс за нормално съществуване.   

  Голямата изненада за Ваня и Красимир идва в студиото на „Море от любов”, благодарение на г-н Иван Чакъров – кмет на община „Красна поляна”. Той е отдавна запознат с проблема на многодетното семейство и  споделя, че те са в дългия списък на нуждаещите се. Сега обаче на дългото очакване му се вижда края. След като се е консултирал и с кмета на София г-жа Фандъкова, кметът на „Красна поляна” е намерил решение!

Малко след Великден изстрадалото семейство ще получи просторен апартамент, където да живеят заедно и  надяваме се  щастливо!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !