Преслава в „Море от любов”

26.11.2009 16:40 | Видян 16742 пъти | Гласували 5

Преслава в „Море от любов”

На 28 ноември в „Море от любов” ще видим две безспорни звезди от българската музикална сцена, които нямат нищо общо освен участието им в романтичното шоу поради простата причина, че са представители на два диаметрално противоположни стила – поп-фолк и пънк.

Ще видим фолк дивата Преслава в ключова роля в една от романтичните истории на „Море от любов”! Сексапилната певица е поканена от Наталия Симеонова да стане част от любовното предаване. Каква е причината - дали пък някой не е пожелал да разкрие романтичните си чувства към секс символа Преслава?! Или напротив – тя търси някого...

Пънк легендата от група “Контрол” Кольо Гилъна пък реши да изненада съпругата си Зари, която е част от екипа на „Море от любов” още от старта на шоуто. Поводът е прекрасен – раждането на вторият им син Даниел. Ще видим щастливата майка на излизане от родилното, нейната среща с колегите й и Наталия. Точно след изписването си от родилен дом Шейново, Светозара ще чуе най-изненадващото любовно признание от своя съпруг.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мария го закъса за пари

По всичко личи, че фолк певицата Мария е ударила...

Осиновени сме, но не и на различна...

"Аз и сестрите ми сме осиновени“, това...

Няма коментари към тази новина !

*}