„МОРЕ ОТ ЛЮБОВ” СТАРТИРА С МЕЖДУНАРОДНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ

10.09.2010 11:40 | Видян 4800 пъти

„МОРЕ ОТ ЛЮБОВ” СТАРТИРА С МЕЖДУНАРОДНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ

Тази събота  в ефира на bTV се завръща най-романтично шоу в България. „Море от любов” стартира новия си сезон и още първия брой ще започне с една международна любовна история, която доказва, че за любовта няма граници. Петя и Питър се запознават преди около 5 години в Дания. Прекарват два месеца заедно, но тя трябва да се върне в България и не след дълго той се мести тук, защото не може да живее без нея.
Петя избра трибуната на „Море от любов”, за да съобщи най-вълнуващата новина, която една жена има за съпруга си... а именно, че е бременна!

Във втората история ще се запознаем с Траяна и Мартин от Варна. Те са заедно от ноември 2008г. и единствената сянка в отношенията им е недоверието, което изпитват един към друг.

И за финал ще се срещнем с Кремена и Иво от Варна. Към Наталия Симеонова се обърна Кремена. Молбата й бе да изрази дълбоката си признателност и любов към Иво, с когото 10 години заедно отглеждат нейния син. Специалната изненада, която екипа на „Море от любов” подготви за Иво е свързана с неговата мечта – да кара мотор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !