Брилянтин Пловдив отново демонстрира стил и класа

20.12.2010 13:40 | Видян 4663 пъти | Гласували 1

Брилянтин Пловдив отново демонстрира стил и класа

На 18 декември, събота, обновеният диско бар Брилянтин Пловдив отвори врати. Заведението е изцяло обновено и модернизирано. Стилът, разбира се, е диско и кореспондира с този на Брилянтин София.

Веригата от нощни клубове Брилянтин за пореден път доказа заслужената си победа в номинациите за най-добра верига заведения за 2010 година. По случай откриването на обновеното заведение се организира голямо парти, на което верните фенове не пропуснаха да присъстват. Сред тях беше и Националният отбор по плажен ханбал.

Диско бар Брилянтин Пловдив съществува от 2007 година и за 3 години се е превърнало в едно от най-любимите заведения на град Пловдив. Редовните посетители споделят, че са очаровани от новия дизайн, и сега Брилянтин е още по-желана дестинация за една страхотна диско вечер.

С новия интериор се полага началото и нова парти програма за заведението. Всяка седмица в сряда ще има черно парти с гост диджеи, а в четвъртък гост певица, която ще изпълнява любимите диско парчета единствено пред клиентите на Брилянтин Пловдив. Не пропускайте да се забавлявате в новия модерен Брилянтин Пловдив.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !