Плът, страст и Martini Rosato на 69 Парти в Брилянтин Диско Бар, Слънчев бряг, Какао бийч

09.08.2010 10:40 | Видян 8171 пъти

Плът, страст и Martini Rosato на 69 Парти в Брилянтин Диско Бар, Слънчев бряг, Какао бийч

Вълни, страст, море... Вили и Ваня, секси звездите от новия брой, всичко това беше събрано в лятното парти с горещи момичета и студени питиета, организирано от българското мъжко списание “Номер 69”. Клубът беше препълнен, като присъстваха едни от най-желаните жени на това лято. За радост на тези, които не успяха да дойдат, Диско бар Брилянтин реши да направи това парти традиция всеки четвъртък през най-динамичния морски месец - август.

Всеки гост в началото на вечерта беше посрещнат с една от хитовите напитки на лятото – Martini Rosato. Взимайки чаша пълна с лед, освежаваща напитка и резен портокал пред всеки прекрачил входа на заведението се откриха предизвикателни боди-арт танцьорки. Шоу спектакълът беше подкрепен от мултимедия със секси-кадри от еротичното издание, неоново осветление и специална украса, създавайки неповторима атмосфера.

Сред специалните гости в “Брилянтин” този четвъртък бяха, както моделите от корицата на актуалния четвърти брой на №69 – Ваня Ханджиева и Велислава Иванова, така и много техни приятелки, специално поканени за партито. Сред присъстващите бяха и известните модели Мадлен Пенева, Мариян Кюрпанов, пиарката Виолетка Минкова, бившия изпълнителен директор на ЦСКА Пенко Пенков, както и известния футболен мениджър Жоро Градев. Пенко Пенков не пропусна да се снима с двете красавици- Вили и Ваня.

Поводът за партито беше новият двоен летен брой на списание 69. Вили и Ваня са момичета, които ценителите на красотата познават и от предишни техни изяви в други мъжки издания и конкурси за красота. За първи път двете русалки правят съвместна фотосесия, чиято презентация се реализира, както те споделиха в любимото им заведение Брилянтин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !